YALVAÇ ADLİYESİ
Yalvaç Adliyesi Mülhakatı Şarkikaraağaç Adliyesinde İstihdam Edilecek Olan Sözleşmeli Hizmetli Sözlü Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylara İlişkin İlan.

T.C.
YALVAÇ

ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ
ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI  

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 07.06.2026 tarihinde pgm.adalet.gov.tr adresinden duyurulan Yalvaç Adliyesi mülhakatı Şarkikaraağaç Adliyesi için 1 sözleşmeli hizmetli (657 DMK’nun 4/B maddesi kapsamında) alımına ilişkin Kariyer Kapısı platformu üzerinden başvuruda bulunan adayların, başvuru sonuçları aşağıda ilan edilmiştir.

SÖZLÜ SINAV 22.08.2026 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 09:30'DA YALVAÇ ADLİYESİNDE YAPILACAKTIR. 

Sözlü sınavına katılacak adayların yukarıda belirtilen tarih ve günde saat 09.00'da Yalvaç Adliyesi önünde gerekli kontrollerin yapılması için hazır bulunmaları gerekmektedir. 

         Sınava ilanda belirtilen gün ve saatte gelmeyen, Sınav Komisyonunca uygun görülecek mazeret sunmayanlar ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını ve adayın fotoğrafını gösterir nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport gibi resmi makamlarca düzenlenmiş belgeleri yanlarında bulunmayanlar hiçbir suretle sözlü sınavına alınmayarak başarısız sayılacaklardır.

Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacak olup İLANEN TEBLİĞ olunur. 20.07.2026 

 

Sisteme mobilden girişlerde sorun yaşayan adaylarımızın, işlemlerini bilgisayar üzerinden ve Google Chrome tarayıcısını kullanarak gerçekleştirmeleri önemle rica olunur.

 

KPSS TABAN PUANLARI

    KPSS P94 (LİSE) – 80.47248

                KPSS P93 (ÖN LİSANS) – 70.90583

      KPSS P3 (LİSANS) – 71.39682

 

Sınav sonucunu sorgulamak için tıklayınız.